Hur skapar jag ett konto? - Kunskapsbas / Jag kommer inte in - Vad gör jag? - Studi Support

Hur skapar jag ett konto?

Authors list

Klicka här och fyll i alla fält

Först väljer du hur du vill logga in.

Loggar ni in med:
Skolfederation så loggas du in via din skolas portal och via det lösenordet som du har för portalen.
kontot skapas eller uppdateras vid inloggning.
Google så loggas du in genom ditt googlekonto. Klicka på länken och fyll i fälten.
Lösenord Fyll i alla fält och kom ihåg ditt lösenord.

Fyll sen i din ålder och
läs igenom integritetspolicyn och godkänn den.
Om du är under 13 år behöver du godkännande av målsman.

Välj om du är elev eller lärare samt vilken skola du tillhör:

Efter det behöver du bekräfta din epost

Och bli godkänd av din lärare eller din kollega

Sådär, nu är det bara att börja använda filmer och quiz! Välkommen in.