Godkänna lärare och elever som skapar egna konton - Kunskapsbas / För Lärare - Studi Support

Godkänna lärare och elever som skapar egna konton

Authors list

Under fliken Översikt kan du som lärare  godkänna elever och lärare som registrerat sig på Studi.se  För att andra lärare ska få tillgång till lärardelen behöver även de godkännas. Både elever och lärare måste gå till sin mejlkorg och bekräfta sitt nya konto innan du kan godkänna dem in på skolan.

Godkända lärare kan sedan i sin tur hjälpa till att godkänna elever och andra lärare.

OBS! Loggar du via en portal/lärplattform så behöver inte elever och lärare godkännas. Då skapas ett konto automatiskt vid första inloggningen.

• Ett godkännande måste även ske om en lärare eller elev inom er organisation byter skola. Det gör de genom att gå till kugghjulet upp till höger på vår hemsida.
  • Har eleven valt fel klass och du godkänt dem kan du  byta klass på eleven under fliken "Elever".   Har eleven valt rollen "Lärare" måste du kontaktat support.studi.se så vi kan ändra till elev.